ΑΡΧΙΚΗ

ΙΔΡΥΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΜΟΔΙΠ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

ERASMUS+

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

 
 
Οι φοιτητές/τριες της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών που επιθυμούν να αθληθούν στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, θα πρέπει να εκδώσουν κάρτα αθλούμενου.

Για την έκδοσή της, πρέπει να καταθέσουν στη γραμματεία του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Ε.Μ.Π. (Kτίριο γυμναστηρίου, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου κοντά στις Παλαιές Φοιτητικές Εστίες Ζωγράφου, τηλ επικ. 2107722134,2107723597),  τα ακόλουθα έγγραφα:
μία (1) φωτογραφία, 
βεβαίωση εγγραφής για το τρέχον ακ. έτος του Τμήματος όπου φοιτούν ή απλό αντίγραφο της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας και
βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου ιατρού, με πρόσφατη ημερομηνία έκδοσης , στην οποία να αναγράφεται ότι είναι  υγιείς για άθληση.
Υπενθυμίζεται ότι  το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΕΜΠ διαθέτει δύο γυμναστήρια, ένα στην Πατησίων (κτίριο Μπουμπουλίνας, 5ος όροφο) και ένα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (κοντά στις Παλαιές Φοιτητικές Εστίες Ζωγράφου)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσφερόμενα αθλήματα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτά, τόσο  στον παρακάτω   ιστότοπο του ΕMΠ:  http://sportscenter.ntua.gr/index.php
όσο και στις ανακοινώσεις του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας της ΑΣΚΤ και στο link https://www.facebook.com/foititiki.merimna.askt .

Επικοινωνία

Πειραιώς 256
Τ.Κ. 18233
Αγ. Ι. Ρέντης

210 48 01 260