ΑΡΧΙΚΗ

ΙΔΡΥΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΜΟΔΙΠ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

ERASMUS+

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

 
 

H Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών διαθέτει εστιατόριο στο κτηριακό συγκρότημα της οδού Πειραιώς 256, από το ακαδημαϊκό έτος 1999-2000, που εξυπηρετεί τη σίτιση των φοιτητών του Ιδρύματος.

Η σίτιση παρέχεται από 1η Σεπτεμβρίου έως και 30 Ιουνίου και σε περίπτωση παράτασης του διδακτικού έτους, παρατείνεται αντίστοιχα.

Η σίτιση δεν παρέχεται κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, των διακοπών του Πάσχα, των επισήμων αργιών καθώς και όσων άλλων περιπτώσεων προβλέπονται από τη νομοθεσία και τις αποφάσεις των οργάνων του Πανεπιστημίου.

Το εστιατόριο λειτουργεί με το σύστημα αυτοεξυπηρέτησης (self-service) όλες τις ημέρες της εβδομάδας από Δευτέρα έως και Κυριακή και καθ’ όλο το διάστημα του διδακτικού έτους από ανάδοχη εταιρία η οποία αναλαμβάνει τη σίτιση μετά από ανοιχτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Προσφέρεται καθημερινά πρωινό, γεύμα και δείπνο σύμφωνα με το εγκεκριμένο μηνιαίο μενού.

Το μενού επιμελείται το Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας και υποβάλλεται στην Επιτροπή Φοιτητικού Εστιατορίου για τελική έγκριση.

Το Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία σίτισης διοργανώνει ανά μήνα μία ημέρα Θεματικής Κουζίνας. Για την επιλογή της θεματικής της αποφασίζουν οι φοιτητές/τριες.

Υποστηρικτικά προς την ορθή λειτουργία του Εστιατορίου λειτουργούν επιτροπές ελέγχου, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διαπιστώνεται η καθαριότητα, η ποικιλία, η ποσότητα και η ποιότητα των μερίδων κ.λ.π.

Τις σχετικές με το εστιατόριο ανακοινώσεις μπορείτε να τις πληροφορηθείτε από τις ανακοινώσεις της ΑΣΚΤ στο πεδίο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ/Κατηγορίες/Φοιτητική Μέριμνα στην ιστοστελίδα του Ιδρύματος και στο facebook https://www.facebook.com/foititiki.merimna.askt

Επικοινωνία

Πειραιώς 256
Τ.Κ. 18233
Αγ. Ι. Ρέντης

210 48 01 260