ΑΡΧΙΚΗ

ΙΔΡΥΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΜΟΔΙΠ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

ERASMUS+

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

 
 
Οι ενεργοί/ές φοιτητές/τριες του πρώτου, δεύτερου και τρίτου κύκλου σπουδών της  Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, εφόσον δεν είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου, αντίστοιχα, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για παροχή  δωρεάν σίτισης στο φοιτητικό εστιατόριο της ΑΣΚΤ, το οποίο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της ΑΣΚΤ (Πειραιώς 256). 

Οι αιτήσεις για δωρεάν σίτιση υποβάλλονται στο Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας  σε ημερομηνίες που ορίζονται κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης.
Στον/στην δικαιούχο φοιτητή/τρια χορηγείται κάρτα σίτισης από το Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, η οποία ισχύει, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου για το ακ. έτος για το οποίο εκδόθηκε.

Δικαιώματα κατόχου κάρτας δωρεάν σίτισης 

Ο/η κάτοχος κάρτας δωρεάν σίτισης δικαιούται δωρεάν πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό τα διαστήματα που λειτουργεί το εστιατόριο σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα. Οι ώρες διανομής του φαγητού, όπως ισχύουν σήμερα, είναι από 8:30 έως 10:00 π.μ. το πρωινό, από 13:00 έως 15:30 το γεύμα και από 18:30 έως 21.00 μ.μ. το δείπνο. Φοιτητές/τριες που λόγω αποδεδειγμένου ιατρικού προβλήματος δεν μπορούν να ακολουθήσουν το υπάρχον πρόγραμμα σίτισης  μπορούν να αιτηθούν για τη χορήγηση πιάτου που θα καλύπτει τις ιδιαίτερες διατροφικές τους ανάγκες, κατόπιν υποβολής στο Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας των σχετικών ιατρικών δικαιολογητικών.

Υποχρεώσεις κατόχου κάρτας δωρεάν σίτισης 

Η κάρτα είναι ονομαστική και η χρήση της γίνεται μόνο από τον/την δικαιούχο. Το δικαίωμα δωρεάν σίτισης δεν εκχωρείται και τυχόν χρήση της κάρτας από μη δικαιούχο με τη συναίνεση του/της δικαιούχου συνεπάγεται απώλεια του δικαιώματος δωρεάν σίτισης για το ακαδ. έτος που έχει εκδοθεί. Σε περίπτωση που ο/η κάτοχος της κάρτας δωρεάν σίτισης την απολέσει ή διακόψει τις σπουδές του ή διαγραφεί οφείλει εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών να δηλώσει την απώλεια ή αντίστοιχα να παραδώσει την κάρτα σίτισης στο Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας
Οι μη δικαιούμενοι δωρεάν σίτισης δύνανται να σιτίζονται καθημερινά καταβάλλοντας το προβλεπόμενο κάθε φορά για την περίπτωσή τους σιτηρέσιο το οποίο σήμερα ανέρχεται στο ποσό των 2,50 ευρώ .

Για δικαιούχους και προϋποθέσεις δωρεάν σίτισης πατήστε εδώ.

Επικοινωνία

Πειραιώς 256
Τ.Κ. 18233
Αγ. Ι. Ρέντης

210 48 01 260