ΑΡΧΙΚΗ

ΙΔΡΥΜΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΜΟΔΙΠ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

ERASMUS+

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζήτηση στην ιστοσελίδα

 
 

Κύριος στόχος του Τμήματος Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, που υπάγεται στη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων, είναι η διασφάλιση θεμελιωδών κοινωνικών παροχών ώστε να καθίσταται δυνατή η ολοκληρωμένη σπουδή από το σύνολο της φοιτητικής κοινότητας.

Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών μεριμνά δια του Τμήματος Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας για την παροχή κύρια δωρεάν σίτισης, στέγασης και υγειονομικής περίθαλψης στους φοιτητές της σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο και την οικονομική δυνατότητα που της παρέχεται από το κράτος. Επίσης  δέχεται και προωθεί αρμοδίως σύμφωνα με το νόμο, τις αιτήσεις για τη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας κατά τις ώρες και ημέρες κοινού καθώς και στον ιστότοπο του Ιδρύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις ανακοινώσεις του Τμήματος Σπουδών της Φοιτητικής Μέριμνας της ΑΣΚT και στο facebook στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/foititiki.merimna.askt

Hμέρες και ώρες κοινού:

Δευτέρα: 10:00-14:00
Tετάρτη: 10:00-14:00

Επικοινωνία:

Ευγενία Σωτήρη
Τηλ. 210 3897149
email: esotiri@asfa.gr

Επικοινωνία

Πειραιώς 256
Τ.Κ. 18233
Αγ. Ι. Ρέντης

210 48 01 260